Boende


Var ska jag bo?

Vi vill gärna ha er nära och ge er chansen att uppleva den del av Österlen som vi håller kär. Därför har vi förbokat några rum till er gäster, fredag 28e till söndag 30e.

Vitemölla Badhotell

Kaptenshusets B&B i Kivik

Utöver dessa så finns det även AirBnb och andra hotell/vandrarhem och camping i området men skynda och fynda - boenden kan bokas upp väldigt fort mitt i semestern på Österlen!


Vitemölla Badhotell

Vitemöllas anrika badhotell öppnas på nytt till sommaren 2024! Här finns tre lägenheter med pentry (fyra sovplatser) samt elva dubbelrum där två rum har bäddsoffa.

28-30e juni är spärrade i hotellets bokningssystem men skriver ni in bokningskod "AGNESJOAKIM24" öppnas datumen upp när man söker efter rum. Skulle ni få bekymmer går det även att mejla: vitemolla@badhotell.com och referera till "agnesjoakim24".

Sista datum att boka innan rummen släpps till allmänheten:
5e mars 2024, i övrigt är det först till kvarn.

Kaptenshusets B&B i Kivik

Här har vi förbokat sju dubbelrum men det finns även stugor och glamping-tält för den som känner sig äventyrlig.

Mejla: info@kaptenshuset.se och referera till "agnesjoakim24".

Sista datum att boka innan rummen släpps till allmänheten:
30e april 2024, i övrigt är det först till kvarn.


Och nu när jag har tagit mig hela vägen till östkusten?

Njut! Norr om Vitemölla sträcker sig naturreservat och fyra mil sandstrand. Söder om Vitemölla hittar vi Kivik med fiskrestauranger, musterier och Stenshuvuds nationalpark. Kortare köravstånd tar dig till små kyrkobyar, loppis, Simrishamn, Haväng, vingård - allt är möjligt!